Nieuwsgierig hoe de politiek werkt?

Nieuwsgierig naar wat de gemeenteraad doet?
Nieuwsgierig wat een wethouder doet?
Nieuwsgierig of ook jij het leuk zou vinden om in de politiek te gaan?

Meld je dan bij ons aan en word lid!

SHK (Senioren Hollands Kroon) wil je graag kennis laten maken met onze partij.

Een partij die de belangen behartigt van alle inwoners van Hollands Kroon maar met speciale aandacht voor mensen die om wat voor reden extra aandacht nodig hebben. Kortom SHK is een partij voor iedereen.
Laatst hoorde ik een opmerking van een jongeman die dolenthousiast was dat hij promoveerde naar de senioren. Het ging over voetballen maar ik haakte hierop in. Ik vertelde hem dat dit precies is, zoals ik het ook altijd voel. Hij beschreef dat hij er nu echt bij hoorde en dat hij serieus genomen wordt en als volwaardig teamlid meedeed. Hij begreep zonder woorden wat ik bedoelde met lid zijn van SHK want deze partij staat ook voor volwaardig meedoen in de maatschappij voor iedereen. Iedereen vanaf 18+ kan lid worden van SHK, jong en ouder en alles wat daar tussenin zit. SHK heeft nieuwe leden nodig voor de verkiezingen van 2022. SHK is al sinds 2014 de
grootste partij in Hollands Kroon.

We zijn op zoek naar mensen die graag iets willen betekenen voor onze gemeente. We zijn op zoek naar aspirant kandidaten voor gemeenteraadslid maar ook naar nieuwe bestuursleden.

Wil je kennis maken met onze partij lees dan ons programma en mocht dit je aanspreken en bij je passen dan hoor je bij ons.

Wij kijken uit naar je lidmaatschap!
Meld je aan bij www.seniorenhollandskroon.nl