header

Actualiteiten

Lees ons nieuws

SHK Senioren Hollands Kroon, blijft zich er sterk voor maken dat inwoners die graag in hun eigen kern willen wonen, ook de mogelijkheid krijgen om daar te wonen. Een ander aandachtspunt waar SHK zich sterk voor maakt is de combinatie onderwijs en werkgelegenheid.


16 jan.Gratis budgetcursus


Gratis budgetcursus voor inwoners van Hollands Kroon in Hippolytushoef

Inwoners die slimmer willen omgaan met geld en meer willen overhouden aan het eind van de maand kunnen terecht bij de gratis budgetcursus van het wijkteam. De cursus wordt voor de derde keer georganiseerd in Hippolytushoef. Inwoners leren tijdens deze cursus beter budgetteren, weten waar zij recht op hebben en beginnende schulden aan te pakken. De cursus start op maandag 16 januari 2017 en wordt in totaal 5 keer gegeven op maandagavonden van 19.00 tot 21.30 uur in de kringloopwinkel de Marske, Irisstraat 2 in Hippolytushoef. Aanmelden kan via: aanmelden@wijkteam-hollandskroon.nl of via 0224 - 210 300 (Sociaal Telefoon Team).

Informatie

Wij besturen met een hart voor senioren en gehandicapten en met aandacht voor alle andere groepen in deze samenleving die door gebrek aan zelfredzaamheid, buiten hun schuld, zijn aangewezen op zorg.