header

Actualiteiten

Lees ons nieuws

SHK Senioren Hollands Kroon, blijft zich er sterk voor maken dat inwoners die graag in hun eigen kern willen wonen, ook de mogelijkheid krijgen om daar te wonen. Een ander aandachtspunt waar SHK zich sterk voor maakt is de combinatie onderwijs en werkgelegenheid.


28 aug.Flora- en visserijdagen


Ook de SHK laat zo ’n prachtig evenement als de Flora- en visserijdagen niet aan zich voorbij gaan! De leden van de SHK waren weer ruim vertegenwoordigd, hebben genoten van de gezelligheid en bovendien veel inwoners kunnen spreken. Alles was weer top georganiseerd en prachtig versierd! Complimenten voor de wijze waarop de inwoners van Den Oever van dit evenement jaarlijks weer zo ’n enorm succes weet te maken! Alle indrukken, informatie en adviezen van inwoners nemen ze als input mee naar het fractie overleg op 21 september a.s. (voor meer info zie www.seniorenhollandskroon.nl).

Informatie

Wij besturen met een hart voor senioren en gehandicapten en met aandacht voor alle andere groepen in deze samenleving die door gebrek aan zelfredzaamheid, buiten hun schuld, zijn aangewezen op zorg.