header

Actualiteiten

Lees ons nieuws

SHK Senioren Hollands Kroon, blijft zich er sterk voor maken dat inwoners die graag in hun eigen kern willen wonen, ook de mogelijkheid krijgen om daar te wonen. Een ander aandachtspunt waar SHK zich sterk voor maakt is de combinatie onderwijs en werkgelegenheid.


15 nov.Familie Meijer bedankt fractie


We zijn S.H.K dankbaar voor hun inzet en ondersteuning vooral van Jip en bovenal Pim met de problemen die we hadden met de stal en paddock en de halsstarrigheid van de gemeente. Ze zijn er eindelijk achter dat we niks verkeerd hebben gedaan, alleen kost het ons een vermogen om vergunning te krijgen ruim 600 euro leges en 1750 euro om een ruimtelijke onderbouwing ex b.t w te laten opmaken voor iets wat allang inzichtelijk is bij de gemeente. Ook Pim werd op het matje geroepen voor de ondersteuning die hij ons geeft, inmiddels is het wel duidelijk dat we niet de enige zijn met een halsstarrige gemeente. Nogmaals onze hartelijke dank.
Fam. Meijer, Poelweg 18, Westerland.


Informatie

Wij besturen met een hart voor senioren en gehandicapten en met aandacht voor alle andere groepen in deze samenleving die door gebrek aan zelfredzaamheid, buiten hun schuld, zijn aangewezen op zorg.