header

Actualiteiten

Lees ons nieuws

SHK Senioren Hollands Kroon, blijft zich er sterk voor maken dat inwoners die graag in hun eigen kern willen wonen, ook de mogelijkheid krijgen om daar te wonen. Een ander aandachtspunt waar SHK zich sterk voor maakt is de combinatie onderwijs en werkgelegenheid.


11 sep.De SHK zoekt aspirant raadsleden


De SHK zoekt aspirant raadsleden en mensen die dit (nog) niet ambiëren, maar wel op de groslijst willen staan. Een leeftijdsgrens > 18 jaar is er niet. Maar voorwaarde is wel dat u lid bent of wordt van SHK. Voor een aspirant gemeenteraadslid ziet ze graag wat bestuurlijke ervaring , maar wat nog veel belangrijker is: interesse in het reilen en zeilen binnen de gemeente. De SHK roept hierbij de inwoners (m/v) van jong tot oud van onze mooie gemeente Hollands Kroon op om mee te denken en richting te geven aan een nieuw breed middenbeleid en dit blijvend te realiseren, via een nieuw te vormen gemeenteraad in 2018. Sluitingsdatum voor opgave is 7 oktober a.s. Opgave secretariaat SHK oa.klink@quicknet.nl. Vanzelfsprekend worden aanmeldingen vertrouwelijk behandeld.

Informatie

Wij besturen met een hart voor senioren en gehandicapten en met aandacht voor alle andere groepen in deze samenleving die door gebrek aan zelfredzaamheid, buiten hun schuld, zijn aangewezen op zorg.